textielen motorjassen

textielen motorjassen

Een textiel motorjas is zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een motorjas die waterdicht is, comfort biedt en een goede bescherming. Textielen motorjassen zijn voorzien van een wind en waterdicht, ademend membraan, waardoor je droog en comfortabel op de motor zit, ook als je door een regenbui gaat of wanneer het koud is.

Top10 textielen motorjassen   Aanbiedingen textielen motorjassen

Textiel is vooral erg functioneel. Een groot deel van de motorjassen textiel zijn geschikt voor alle seizoenen. Om een motorjas te kunnen aanpassen op het seizoen is een uitneembare thermovoering ideaal. Ook een membraan is eigenlijk een must voor een textiele motorjas. Hierdoor blijft de jas ademend en toch ook waterdicht. Daar waar je bij leren motorjassen geen kleding eronder kan dragen kan dat bij motorjassen textiel wel. Voor deze jassen is er verschil tussen geslacht.  Bij de damesjassen zijn de schouders en taille minder breed dan bij heren motorjassen van textiel. Er zijn jassen met verschillende kleuren en van verschillende stoffen. De jaszakken zijn meestal voorzien van een veilige sluiting waardoor het geen probleem is om er je mobiel of portemonnee in te stoppen.

Softshell
Softshell wordt veel gebruikt in de productie van motorjassen textiel. Het is een materiaal met stretch en een ademende werking. Het is windwerend en vaak ook waterafstotend.

Thermovoering
Thermovoering zorgt ervoor dat je warm blijft in de winter. Deze voeringen zijn vaak uitneembaar zodat je je motorjas kunt aanpassen aan het seizoen.

Alle textielen motorjassen op Bol