Revit Westport overhemden

Revit Westport overhemden

Revit Westport overhemden (0 gevonden)

REV'IT Westport overhemd
Het vullen van die leegte in je rijgarderobe tussen overhemd en lichte jas, de REV'IT! Westport is een uniek lichtgewicht beschermend rijkledingstuk.

"Ik ga gewoon de straat op" - het is gemakkelijk om te rationaliseren en niet voor een korte rit de volledige uitrusting aan te trekken, vooral als het weer op punt staat en je je snazzy voelt. Als er iets buiten je controle zou gebeuren, zou je willen dat je de tijd had genomen om je op te stellen. Voor die momenten waarop je in de verleiding zou kunnen komen om af te zien van het dragen van een rijjas, de REV'IT! Westport Overshirt is het perfecte alternatief.

11 oz Cordura Denim creëert een kledingstuk dat aanvoelt als een dik katoenen textiel, maar met de bescherming van een veel zwaarder textieljack. Met ongelooflijk dunne en flexibele SeeSmart CE Level 1-bepantsering op de schouders en ellebogen en voorbereiding op een rugbeschermer (apart verkrijgbaar), de REV'IT! Westport Overshirt biedt bescherming tegen slijtage en stoten in een casual, licht en pakket dat snel en gemakkelijk aan te trekken is en je stijl niet zal verkrampen.

Het REV’IT Westport overshirt is een pareltje binnen de REV’IT urban collectie. Een casual shirt dat volledig is ontworpen om als motorjas door te kunnen. Voorzien van de bescherming van een motorjas met de uitstraling van een modieus denim shirt. Zowel op de motor als daarnaast kom je stijlvol voor de dag. Door het klassieke ruitpatroon is dit het perfecte jack voor de custom bike of caferacer.

REV’IT! Westport overshirt veiligheid
De 11 oz Cordura denim buitenlaag is over het volledige oppervlak slijtvast waarbij op de schouders en ellebogen PWR Shield is toegevoegd om extra bescherming te bieden tegen slijtage en hitte. Op de ellebogen en schouders is bovendien gedacht aan CE-gekeurde protectoren. De met awards onderschedien SeeSmart protectoren bieden de bescherming die je wenst en maximale bewegingsvrijheid. Op subtiele wijze is het Rev’it gelukt om 3M gelamineerde reflectie op de rug toe te voegen. Voor optimale bescherming is het Westport jack uitbreidbaar met een REV'IT! SeeSoft RV rugprotector die afzonderlijk verkrijgbaar is. De korte verbindingsrits stelt je bovendien in staat om met de Safeway belt het jack vast te ritsen aan jouw denim motorjeans.