Revit Safari motorjassen

Revit Safari motorjassen

Revit Safari motorjassen (0 gevonden)

REV'IT Safari 3-jas
De REV'IT! Safari Jacket brengt touringbekwaamheid met zijn ventilatiepanelen, verwijderbare thermische voering en waterdichte schaal. Het Revit Safari 3-jack maakt gebruik van Seeflex CE-level 2-bepantsering om de impactenergie op je ellebogen en schouders te verminderen. Voeg de optionele Seesoft CE-level 2 rugprotector toe om uw ruggengraat te beschermen.

Voor de rijders die wel van een avontuur houden en flexibel willen zijn onderweg is er de REVIT Safari 3. Deze motorjas biedt flexibiliteit op het vlak van opbergmogelijkheden, meerdere seizoenen en instelmogelijkheden. Dit maakt REVIT Safari 3 de ideale reisgenoot voor op motorvakantie. Deze motorjas is een aantal punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om je nog meer comfort te kunnen bieden tijdens intensieve ritjes.

REVIT Safari 3 motorjas materiaal en veiligheid
Op het gebied van veiligheid kom je met de REVIT Safari 3 niks te kort. Bij het vervaardigen van deze motorjas is gebruik gemaakt van 600D polyester en zeer slijtvast ripstop materiaal. Dit ribstop materiaal is strategisch geplaatst om de motorjas soepel te houden en slijtvast op de delen waar je dit het meeste nodig hebt. Gepatenteerde Seeflex protectoren op de schouders en ellebogen zorgen ervoor dat je voldoende impactbescherming hebt zonder afbreuk te doen op comfort. Voor degene die de beste bescherming wil kan de REVIT Safari 3 worden geüpgraded met een Seesoft rugprotector Type RV.

REVIT Safari 3 motorjas waterdichtheid en features
De grootste upgrade van de Safari 3 ten opzichte van de Safari 2 is de ventilatiemogelijkheden. Op de borst is de ventilatierits een stuk langer gemaakt zodat je een grote luchtinlaat hebt. Om te zorgen dat je droog overkomt heeft de Safari 3 een vast Hydratex membraan in de jas geïntegreerd die zowel waterdicht als ademend is. Een uitneembare thermische voering geeft je mogelijkheid te switchen tussen warmte isolatie of verkoeling.