Duitse helmen

Duitse helmen

Duitse retro motorhelmen zijn een populaire keuze onder motorrijders die een ouderwets uiterlijk willen combineren met moderne veiligheid en technologie. Er zijn veel Duitse merken die zich richten op de productie van retro motorhelmen, waaronder Schuberth, Shark, Schubert en HJC.

Een van de meest bekende Duitse merken op het gebied van retro motorhelmen is Schuberth. Het bedrijf is wereldwijd erkend als een van de beste producenten van hoogwaardige motorhelmen en heeft ook een aantal retro modellen in hun assortiment. Deze helmen zijn gemaakt van geavanceerde materialen zoals koolstofvezel en glasvezel, waardoor ze zowel sterk als licht gewicht zijn. Ze zijn ook voorzien van geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals een dubbele densiteit EPS-schuim en een snelkoppeling voor een snelle en veilige verwijdering in geval van nood.

Een andere populaire Duitse merk dat retro helmen aanbiedt is Shark. Shark helmen zijn bekend om hun stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. De retro modellen van Shark zijn gemaakt van geavanceerde materialen zoals koolstofvezel en aramide, waardoor ze zowel sterk als licht gewicht zijn. Ze zijn ook voorzien van geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals een dubbele densiteit EPS-schuim en een snelkoppeling voor een snelle en veilige verwijdering in geval van nood.

Schubert en HJC zijn ook Duitse merken die retro motorhelmen aanbieden. Deze merken zijn bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. De helmen van Schubert zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen om de aerodynamica en het geluid te verminderen, terwijl de helmen van HJC zijn voorzien van geavanceerde ventilatiesystemen en interne zonneschermen.

In samenvatting, Duitse retro motorhelmen zijn een geweldige keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een ouderwetse uitstraling gecombineerd met moderne veiligheid en technologie. Merken zoals Schuberth, Shark, Schubert en HJC staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en uitstekende bescherming. Of je nu op zoek bent naar een integraalhelm of een jethelm, een Duitse retro motorhelm is een geweldige optie voor zowel professionele als recreatieve rijders.

Alle Duitse helmen op Bol