Sidi motorkleding

Sidi

Sidi motorlaarzen
Sidi is een merk dat voor iedere motorrijder passende motorlaarzen beschikbaar heeft. De Sidi motorlaarzen kenmerken zich door het sportieve karakter gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit.

In 1960 begon Sidi als een ambachtelijke werkplaats die bergsportschoenen vervaardigde. In de jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en -laarzen voor off-road en on-road motorrijden. Dino Signori, oprichter van Sidi, heeft een passie voor fietsen gecombineerd met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatief sportschoeisel.
Dankzij deze passie en een diepgaande, intuïtieve kennis van zaken is Sidi marktleider geworden in fiets- en motorschoenen. Na een half decennium maakt Sidi's unieke balans tussen traditie en innovatie, stijl en comfort Sidi-sportschoenen uitzonderlijk in de branche.
Het Sidi-logo benadrukte de sterke identificatie tussen het bedrijf en de oprichter en begon als een verbintenis van de initialen van DIno SIgnori. In 1974 wordt het logo het logo dat we tegenwoordig allemaal kennen, met de toevoeging van het vortex-symbool dat kracht en beweging vertegenwoordigt.
Van een eenvoudig logo is het Sidi-handelsmerk een van de meest herkenbare en bekende merken in de branche geworden.

Sidi Motorlaarzen heren , Sidi motorlaarzen dames , Sidi textielen motorlaarzen , Sidi leren motorlaarzen , Sidi motorschoenen heren , Sidi textielen motorschoenen , Sidi crosslaarzen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Sidi op Bol