Segura motorkleding

Segura

Segura is een Frans bedrijf dat motorkleding over de hele wereld verkoopt. De hoge kwaliteit van de lederen motorkleding is kenmerkend voor dit merk. Zo maakt Segura onder meer gebruik van sterk en dik rundleer of van kangoeroe leer voor extra soepele motorkleding. De afwerking van de motorpakken, motorjassen en motorbroeken. is eveneens van een hoog niveau.

Sinds 1967 is het Segura Franse merk gepassioneerd door de mythe van de jaren 70, de zoektocht naar stijl, de perfecte snit, is de referentie van het kledingstuk dat elegantie en technologie combineert.
Gemaakt en geanimeerd door motorliefhebbers, ontwerpt het merk Segura kleding van hoge kwaliteit, ontworpen voor de man van smaak, met als doel de hoogste niveaus van prestaties, design en plezier te garanderen.
De geest die het Segura-team drijft, is om constant de technische grenzen te verleggen en te innoveren in de keuze van leer en textiel, sneden en afwerkingen, zodat iedereen volledig kan genieten van het plezier en de vrijheid van een unieke stijl.
De originele knowhow van Master of Leather en stijl wordt vandaag voortgezet door de Segura-teams.

Tegenwoordig verlegt Segura's ontwerpbureau, dat beschikt over een halve eeuw knowhow van leermeesters, voortdurend de technische grenzen om te innoveren en een unieke stijl aan te bieden.

Specialist in motorkleding "voor Haar en Hem", profiteert het merk Segura van knowhow die is ontleend aan zijn ervaring in competitie, nauwgezet werk en zijn constante zoektocht naar perfectie.
Perfectie van sneden met rigoureus uitgevoerde modellen, perfectie van veiligheid met de juiste uitrusting en verstevigingen en perfectie van design met een reeks producten, jassen, broeken en handschoenen in overeenstemming met de huidige modetrends.

Segura motorhandschoenen , Segura motorjassen voor mannen , Segura motorjassen voor dames , Segura leren motorjassen , Segura textielen motorjassen , Segura leren motorhandschoenen , Segura Kevlar motorbroeken , Segura motorbroeken heren , Segura motorbroeken dames , Segura textielen motorbroeken , Segura Motorlaarzen heren , Segura leren motorlaarzen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Segura op Bol