Richa motorkleding

Richa

RICHA MOTORKLEDING
Richa motorkleding is in 1956 opgericht in België. Al bijna 60 jaar ontwerpt en ontwikkeld Richa motorkleding voor alle soorten motorrijders. Richa is de enige Belgische motorkleding fabrikant en maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Een breed assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgt voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Richa heeft grote verscheidenheid aan artikelen zowel voor de sportieve rijder, doorrijder als de chopperrijder en iedereen kan wel iets in de collectie vinden wat ze aanspreekt.

Richa met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding
Richa blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën zodat ze zichzelf kunnen blijven verbeteren in het maken van producten die een balans zijn tussen veiligheid, comfort en uitstraling. Richa motorkleding combineert al tientallen jaren met succes een perfecte prijs-kwaliteit en een flexibele aanpak met inbreng van de klant in het midden. Het is niet voor niets dat veel overheidsdiensten kiezen voor de motorkleding van Richa. Veilig op weg en met een goed gevoel, optimale bescherming met Richa motorkleding.

Richa motorhandschoenen , Richa balaclavas , Richa motorjassen voor mannen , Richa leren motorhandschoenen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Richa op Bol