Macna motorkleding

Macna

MACNA MOTORKLEDING
Al sinds 1991 is het Nederlandse Macna - toen nog Magna - aanwezig in de motorwereld. Destijds begonnen met hoogwaardige, waterdichte motorhandschoenen. Die indertijd voor een ware prijsrevolutie zorgden. Met die gedachte om innovatieve producten voor een goede prijs in de markt te zetten worden jaarlijks de collecties aangevuld.

Macna met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding
Al jaren werkt Macna aan het verbeteren van motorkleding en dan wel vanuit de motorrijder. Door steeds nieuwe handigheidjes in de kleding toe te passen om deze keer op keer functioneler en comfortabeler te maken. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor ieder product.Het productportfolio van Macna omslaat een breed scala aan stijlen. Variërend van motorjeans voor de urban looks, allround motorjassen voor het betere stuurwerk en lederen raceoveralls die met input van Moto3 rijders worden ontwikkeld.

Macna Night Eye technologie
Een van de laatste innovaties van Macna is Macna Sideeye. Een textielmateriaal voorzien van minuscule glasdeeltjes die oplichten in het donker. Zo ben je in het donker niet te missen doordat de glasdeeltjes de koplampen van auto’s rechtstreeks terug projecteren. Terwijl je overdags niets opmerkt aan de motorjas.

Het productportfolio van Macna omslaat een breed scala aan stijlen. Variërend van motorjeans voor de urban looks, allround motorjassen voor het betere stuurwerk en lederen raceoveralls die met input van Moto3 rijders worden ontwikkeld.De Macna verwarmde motorhandschoenen - Iedereen weet dat het erg vervelend is om met koude handen op de motor te zitten. Buiten dat het vervelend is, is het ook ronduit gevaarlijk want wie met verkrampte handen rondrijdt heeft minder controle over zijn motor. Vaak kleine en simpele vindingen kunnen het leven op en naast de motor een stuk gemakkelijker maken. Doordat Macna altijd de focus op productvernieuwing heeft vindt u veel van dergelijke verbeteringen, van kleine details tot aan een betere constructie om de uitneembare voeringen te monteren, ook dit jaar weer in de nieuwe producten. Een van de laatste innovaties van Macna is Macna Sideeye. Een textielmateriaal voorzien van minuscule glasdeeltjes die oplichten in het donker. Zo ben je in het donker niet te missen doordat de glasdeeltjes de koplampen van auto’s rechtstreeks terug projecteren. Terwijl je overdags niets opmerkt aan de motorjas.

Macna motorhandschoenen , Macna motorjassen voor mannen , Macna motorjassen voor dames , Macna kunststof motorjassen , Macna leren motorjassen , Macna polyester motorjassen , Macna textielen motorjassen , Macna leren motorhandschoenen , Macna Kevlar motorbroeken , Macna motorbroeken heren , Macna motorbroeken dames , Macna textielen motorbroeken , Macna Leren Motorbroeken , Macna textielen motorlaarzen , Macna leren motorlaarzen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Macna op Bol