Grand Canyon motorkleding

Grand Canyon

Grand Canyon Bikewear

Grand Canyon biedt een complete motorkleding collectie voor dames en heren. Ook maakt motorkleding voor kinderen deel uit van de collectie. Er is zowel sprake van leren motorkleding als van textiel motorkleding. De stijl is modieus en de kwaliteit is zeker betaalbaar. De veiligheid staat altijd voorop bij de ontwerpen.

Grand Canyon bike wear is een heus motorkleding merk van eigen bodem. De collectie van Grand Canyon is zeer breed. Ze leveren onderer andere motorkelding, motorhandschoenen, motorlaarzen en een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor zowel de motor als de motorrijder. Grand Canyon steekt uit in prijs-kwaliteit verhouding. Vooral de beginnende motorrijder en de hobbyist zullen in deze collectie de ideale producten vinden. Alle producten van Grand canyon bike wear zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veel waarde voor je geld dus!

Grand Canyon leren motorhandschoenen , Grand Canyon motorhandschoenen van kevlar , Grand Canyon motorhoezen , Grand Canyon tassen , Grand Canyon zadeltassen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Grand Canyon op Bol