Dainese motorkleding

Dainese

Het Italiaanse motorkleding merk Dainese kennen we uit de motorsport, waar de kleding van dit topmerk door veel professionele rijders wordt gedragen. Maar het merk biedt meer dan alleen sportiviteit; Dainese motorkleding is ook comfortabel, biedt de juiste bescherming, een goede pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Zowel voor de sportieve rijder als de tourrijder heeft Dainese een geschikt motorpak, passende motorjas of motorbroek in de collectie. En ook voor bijpassende motorlaarzen en motorhandschoenen ben je bij Dainese motorkleding aan het juiste adres.

Dainese motorkleding is erg bekend onder motorrijders. Natuurlijk komt dit door Valentino Rossi die al een enorm lange tijd verbonden is aan dit Italiaanse merk. Maar natuurlijk staat Dainese ook bekend om de hoge kwaliteit en passie rondom motorkleding.

DAINESE MOTORKLEDING EN MOTORLAARZEN
Toen Lino Dainese in 1968 besloot het kleding merk Dainese op te richten had hij maar één doel voor ogen: Op zoek gaan naar de beste protectie voor motorrijders. Op zoek naar de beste protectie is natuurlijk een eindeloze zoektocht en om die reden is Dainese nooit gestopt met ontwikkelen. Dainese staat voor kwaliteit en veiligheid en dat is te merken in alles wat ze maken. Of het nou gaat om een High-Tech airbag systeem of een simpele motorschoen, ga je voor Dainese, dan ga je voor het beste van het beste. Het is daarom ook niet voor niks dat de grote kampioenen zoals Franco Morbidelli, Tom Sykes en natuurlijk Valentino Rossi blindelings vertrouwen op hun kleding!

Dainese voor elk type rijder
Dainese is dus een merk wat zich al jaar en dag bezig houdt met de protectie van de rijders. Zo zijn ze niet alleen thuis in de motorkleding, maar zorgen ze er zelfs voor dat mountainbikers, wintersporters en paardrijders weer heelhuids thuis kunnen komen. Ohja, daarnaast hebben ze ook nog een project lopen voor de NASA. Het is een fabrikant wat zich niet alleen bezig houdt met wat er nu speelt, maar ook een die ver vooruit kijken naar de toekomst en zo altijd bezig zijn met het ontwikkelen van de protectie die een rijder vandaag de dag nodig heeft en wil hebben.

Voor degene die nu denken dat Dainese alleen maar kleding maakt voor de snelle jongens heeft het goed mis! Ook hebben ze naast Hoge kwaliteit leren pakken een grote textiel collectie waar je U tegen zegt. Of je nou op zoek bent naar een simpele doorwaai jas, een 4-seizoenen jas met uitneembare lagen of een High-End Goretex® jas. Bij Dainese kan je altijd slagen.

In stijl op de motor met Dainese
Ook de urban en custom scene hebben bij Dainese niks te klagen. Van een stoere motorjeans met vintage leren jassen tot stijlvolle parka’s, bij Dainese is niks té gek. Niet alleen is een groot deel van de collectie te leveren in verschillende lengtematen, maar hebben ze zelfs een custom works afdeling. Deze afdeling gaat nog een stapje verder dan conventioneel maatwerk maar kan je jouw gewenste pak tot in het detail aanpassen zodat deze helemaal wordt zoals jij dat wil.

 

Dainese motorhandschoenen , Dainese motorjassen voor mannen , Dainese motorjassen voor dames , Dainese leren motorjassen , Dainese textielen motorjassen , Dainese motorpakken heren , Dainese motorpakken dames , Dainese Leren Motorpakken , Dainese Textielen Motorpakken , Dainese leren motorhandschoenen , Dainese Kevlar motorbroeken , Dainese motorbroeken heren , Dainese motorbroeken dames , Dainese textielen motorbroeken , Dainese Leren Motorbroeken , Dainese Motorlaarzen heren , Dainese motorlaarzen dames , Dainese textielen motorlaarzen , Dainese leren motorlaarzen , Dainese motorschoenen heren , Dainese Leren Motorschoenen , Dainese backprotector , Dainese tassen koop je eenvoudig online via bol.com.

Aanbod van Dainese op Bol