Held balaclavas

Held balaclavas

Held balaclavas ( gevonden)

Dit Duitse merk produceert al ruim 70 jaar kleding voor de motorrijder. Het merk heeft inmiddels alles in het assortiment om je van top tot teen te kleden. De balaclavas van Held zijn gemaakt voor en door motorrijders. Het merk heeft zowel voor de zomer als voor de winter balaclavas ontwikkeld. In de balaclavas worden de stoffen en technieken gebruikt die Held heeft ontwikkeld voor thermokleding. Zo kun je balaclavas krijgen met de zogenaamde Cool Max technologie. Dit is een stof die bestaat voor 100% uit polyester. Door de breitechniek blijft de stof langer koel en zorgt dat overtollige warmte wordt afgevoerd.


Ook in de ontwerpen van de balaclavas is goed nagedacht over hoe je dit kledingstuk zo optimaal mogelijk kunt dragen. Modellen die echt bedoeld zijn om warmte vast te houden hebben een ruime hoeveelheid stof rond de schouders zodat de wind niet bij je nek naar binnen kan.

Helmuts/Balaclava Held 100% katoen uni sex zwart, Deze helm muts is ideaal voor onder de helm, perfecte pasvorm, lekker zittende katoenen stof en vangt uw zweet op waarna de muts gemakkelijk in de wasmachine samen met uw andere kleren is uit te wassen. One size fits all, 100% katoen, Van het wel bekende en Duitse motorkleding merk Held, Made in India, Per stuk verpakt in kartonnen doosje, De helmmuts helpt ook tegen de kou en bedekt uw keel tegen open wind.